GUIA ELECCIÓ GOURMAND
Seguir buscant

QUI SOM

 
Fèlix Llovell va néixer a Tarragona, el desembre de 1948. És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. És membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Fou col·laborador del Diario Español de Tarragona i corresponsal de premsa del Correo Catalán, Mundo Diario, ABC, La Vanguardia, La Solidaridad Nacional... en la dècada dels setanta i començaments dels vuitanta. Més tard va començar a dedicar-se al periodisme turístic i gastronòmic. A l’any 1985 va crear, juntament amb Ramon Segú, la revista Gastronomía y Turismo (actualment porta 28 anys sortint ininterrompudament), a l’hora que col·laborava en prestigioses guies i revistes d’aquesta matèria, de nivell nacional (Restauradores, Club de Gourmets i la guia Gourmetour). Al 1990, juntament amb Ramon Segú creen la primera Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada, prologada per Carmen Casas.
Dos anys més tard, a 1992, i amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona van iniciar la Guia Gourmand, que ha anat sortint anualment i en l’actualitat té 25 edicions.
L’any 2001 va publicar el llibre “La cuina de les comarques tarragonines”.
Durant l’última dècada, a més a més d’editar i dirigir la guia i la revista, ha col·laborat periòdicament sobre gastronomia i turisme en publicacions, com Catalunya Sud, La Voz de la Hostelería y el Turismo, Claxon, El Punt Diari, Indicador de Economía, Notícies TGN, Viu Tarragona, Onda Rambla Punto Radio, i Onda Cero.


 
Ramon Segú reconegut fotògraf tarragoní, també exercí l’activitat de fotoperiodista en diferents mitjans informatius, tant en diaris com en revistes. Una tasca que li ha reportat aconseguir un arxiu de milers de fotografies que avui en dia es poden veure en exposicions i en llibres que s’estan editant dedicat a aquest fotògraf i periodista. Des de la dècada dels 80 inicia l’activitat en el periodisme gastronòmic i turístic.


 
Marta Pérez va néixer a Tarragona, el setembre de 1993. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en el Màster de Comunicació Corporativa Integral a la Universitat Ramón Llull-Blanquerna.
Amb una trajectòria en pràctiques per diversos mitjans, tals com Notícies Tgn, Cugat.cat, Vila TV, VIPToday, i actualment col·laboradora del magazine televisiu, Detele i redactora en pràctiques de la publicació Sàpiens. L’estiu del 2015 va estar de voluntària a Tailàndia ensenyant anglès pels col·legis de les àrees rurals.
Actualment, és redactora en cap de la Guia Gourmand i de la revista Gastronomia i Turisme. També va iniciar juntament amb el director, Fèlix Llovell, la versió online de la revista en la que hi publica setmanalment.
Seguir buscant