GUIA ELECCIÓ GOURMAND
Seguir buscant

COM VALOREM

Els restaurants d’Andorra i Catalunya s’han puntuat sobre 10, després fer-ne la corresponent visita, així com les opinions que ens remeten els lectors. PQ (Pendent de Qualificació) s’aplica si, per canvi de xef o recent inauguració, l’establiment no s’ha pogut visitar abans de tancar l’edició.

El criteri fonamental de la valoració establerta en aquesta edició de la guia és el següent: cuina, màxim 6 punts (producte, elaboració, maridatge de sabors, creativitat, textures, presentació i relació qualitat/preu); celler, decoració, marc, servei i detalls, màxim 4 punts. La màxima puntuació, doncs, és de 10 punts. La guia només inclou els que assoleixen 5 o més punts.

En el cas dels hotels, s’indica la categoria, expressada en estrelles, que els ha estat atorgada per l’Administració.

En l’estructura de la guia s’ha seguit el criteri alfabètic, amb preferència, en el cas dels restaurants i dels hotels, per les puntuacions més altes i les categories dels respectius establiments seleccionats.

Els preus que s’esmenten són orientatius i sempre s’expressen en euros, referits a l’any 2018. En els hotels s’indica el preu de l’habitació doble, només dormir. Quan s’indiquen dos preus, el primer es refereix a la temporada més baixa i el segon a la més alta, tot i que entre tots dos hi poden haver preus intermedis.

Des d’aquí, donem les gràcies a tots els que han fet possible la seva realització.

Fèlix Llovell & Ramon Segú

Seguir buscant