GUIA ELECCIÓ GOURMAND
Seguir buscant

COM VALOREM

Els restaurants d’Andorra i Catalunya s’han puntuat sobre 10, després fer-ne la corresponent visita, així com les opinions que ens remeten els lectors. PQ (Pendent de Qualificació) s’aplica si, per canvi de xef o recent inauguració, l’establiment no s’ha pogut visitar abans de tancar l’edició.

El criteri fonamental de la valoració establerta en aquesta edició de la guia és el següent: cuina, màxim 7 punts (producte, elaboració, maridatge de sabors, creativitat, textures, presentació i relació qualitat/preu); celler, màxim 1 punt; decoració, marc, servei i detalls, màxim 3 punts. La màxima puntuació, doncs, és de 10 punts. La guia només inclou els que assoleixen 5 o més punts.

En el cas dels hotels, s’indica la categoria, expressada en estrelles, que els ha estat atorgada per l’Administració.

Els preus que s’esmenten són orientatius i sempre s’expressen en euros, referits a l’any 2017. En els hotels s’indica el preu de l’habitació doble, només dormir. Quan s’indiquen dos preus, el primer es refereix a la temporada més baixa i el segon a la més alta, tot i que entre tots dos hi poden haver preus intermedis..

Des d’aquí, donem les gràcies a tots els que han fet possible la seva realització.

Fèlix Llovell & Ramon Segú

Seguir buscant